Sponsors

Naast een jaarlijkse subsidie van de gemeente Assen, is de SNBA voor haar werk op de Noorderbegraafplaats financieel voornamelijk afhankelijk van sponsors en donateurs. Ook wordt inkomen verkregen door het reinigen en opnieuw beletteren van grafstenen, in opdracht van nabestaanden.
Als stichting zonder winstoogmerk, werkzaam voor het algemeen nut, is de ANBI status verkregen, waardoor schenkingen en legaten voor de Belastingdienst aftrekbaar zijn. De SNBA voert een rekening bij de Rabobank Assen-Noord Drenthe onder nummer NL81 RABO 0177 8864 12.

SPONSORS :

Elders Bouwchemie B.V., Hoogeveen                  Logo Elders sinds 1966
Greving & Greving, Assen                                             Greving & Greving

 

Hacom, Assen
Hoveniersbedrijf Matthijs Smaal, Assen                     logo Matthijs Smaal

 

Klok hout- & bouwmaterialen, Assen                         logo Klok

 

Koninklijke van Gorcum B.V., Assen                           Gorcum, Koninklijke van

 

Sabanoord Accountants, Hoogeveen                           Saba logo accountantsAdviseurs

 

Steenhouwerij Engberts, Assen                                    Logo Engberts Assen

 

DONATEURS :

Vereniging Vrienden van het Asserbos                                                                                                                                                                                                     Vereeniging Groote Sociëteit Assen                                                                                                                                                                                                     Keramiek voor buiten, Eelde